Skip to content

Yogadag for mor og datter 12-16 år

Yoga for indre styrke, ro og glæde.

Tag din tween/teendatter i hånden og kom til en helt særlig yogadag, hvor vi fejrer det unikke bånd mellem mor og datter. Vi vil lave yoga, der giver en følelse af styrke i kroppen, ro i sindet og glæde i hjertet.

Dagen vil indeholde både dynamisk, styrkende yoga, et kort foredrag om kroppens og sindets udvikling fra pige til kvinde samt rolig, afstressende yoga og afspænding. Der vil også være fokus på legende parøvelser og nærværsøvelser, der vil give jer mulighed for at opleve hinanden på nye måder.

Intentionen med denne dag er at skabe en nærværende stund for dig og din datter, hvor I kan tilbringe kvalitetstid sammen og finde dyb kontakt og harmoni.

Alle er velkomne – uanset erfaring med yoga/familieyoga, og der vil være to erfarne yogalærere på stedet, Liv og Evi.

Undervisere

Evangelia Xiromeriti underviser hos FOF København Liv Bengtsson
Evangelia Xiromeriti (til venstre) og Liv Astrid Bengtsson (til højre) er holdets undervisere.

Evangelia Xiromeriti er uddannet yogalærer og videreuddannet i børneyoga, familieyoga og tween/teens yoga. Hun har taget sine uddannelser både i København og Indien. Evangelia bliver bare kaldt Evi, og hun er oprindeligt fra Grækenland, men har boet i Danmark siden 2008.

Liv Astrid Bengtsson er uddannet yogalærer for børn, unge og familier med overbygning i yoga for børn med særlige behov. Hun er desuden uddannet pædagog og har mere end 10 års erfaring med pædagogisk arbejde med børn i alle aldre og med alle behov.

Dagens program

Kl. 10.00-12.00: Velkommen og styrkende yogaøvelser for par

Kl. 12.00-13.00: Frokostpause

Kl. 13.00- 13:30: Kort foredrag om pigernes udvikling

Kl. 13: 30- 14:30: Afstressende yoga og afspænding

Kl. 14:30- 15:00: Afslutning

Medbring

Madpakke og drikkevarer.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Noter gerne barnet alder i kommentarfeltet ved tilmelding. Ønsker du at have to børn med, bedes du venligst kontakte os på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.01.2025 10:00-15:00 Søborg, Maglegårds Allé Evangelia Xiromeriti
Underviser

Evangelia Xiromeriti

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer og videreuddannet i børneyoga, familieyoga og tween/teens yoga.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er oprindeligt uddannet miljøingeniør og begyndte at dyrke yoga på grund af dårlig kropsholdning og en masse spændinger i kroppen. Yoga var en spændende, anderledes form for bevægelse, som havde en vidunderlig effekt på min krop og mit sind, og jeg fik hurtigt lyst til at dykke dybere ned i yogaens univers, derfor tog jeg min første yogalærereuddannelse i København. Jeg har siden været forbi Indien for at gennemføre en uddannelse i klassisk hatha yoga og har bl.a. specialiseret mig i yin yoga, restorativ yoga, gravidyoga og børne/familie yoga. For mig er yogaen en praksis, hvor alle kan være med uanset alder, fysisk form og tidligere erfaring med yoga. Min intention, når jeg underviser, er at skabe et trygt rum, hvor vi kan bevæge kroppen, komme i kontakt med åndedrættet og berolige nervesystemet, så klassen forlades med en følelse af velvære i kroppen, ro i sindet og glæde i hjertet.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011 i forskellige yogastudioer, fitnesscentre, firmaer, foreninger, børnehaver og skoler, samt afholdt yogaworkshops og retreats i Danmark og i Grækenland. Jeg har undervist alt fra mor/baby yoga til senioryoga, fra gravidyoga til firmayoga, fra børneyoga til dynamisk fitness yoga – og jeg er vild med det hele!

Andet: Jeg kommer oprindeligt fra Grækenland og har boet i København siden 2008. Derudover har jeg to børn. Se evt. mere om mig på chandrayoga.dk.