Skip to content
Madkurser, street food, FOF København

Street food fra alle verdenshjørner

Træd ind i en verden af gastronomisk eventyr på madkurset: Street food fra alle verdenshjørner.

Oplev de autentiske smagsoplevelser fra gadekøkkener over hele verden. Street food-markeder er sanselige madmekkaer, hvor du kan udforske en mangfoldighed af smagsnuancer og traditionelle retter, der er blevet omdefineret som street food. Her er maden nem, lækker og perfekt til at nyde både til frokost, middagsmad – på farten eller derhjemme.

På kurset kommer vi vidt omkring, og du vil få masser af gode opskrifter og inspiration, som kan bruges på en travl hverdag derhjemme.

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter, og hvilke smage der komplimenterer hinanden.

Sidst men ikke mindst afslutter vi hver mødegang med at nyde den veltilberedte mad sammen

Medbring

Drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud og evt. en god kokkekniv.

Værd at vide

Alle råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning, indkøb og forberedelse lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.02.2024 17:30-20:55 KBH V, Humletorvet Paw Nielsen
2 Tirsdag 12.03.2024 17:30-20:55 KBH V, Humletorvet Paw Nielsen
3 Tirsdag 09.04.2024 17:30-20:55 KBH V, Humletorvet Paw Nielsen
Se alle Se færre
Paw Nielsen underviser hos FOF København
Underviser

Paw Nielsen

Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.

Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.

Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier. 

Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.

Læs mere om Paw Nielsen her