Træd ind i en verden af gastronomisk eventyr på madkurset: Street food fra alle verdenshjørner.
Oplev de autentiske smagsoplevelser fra gadekøkkener over hele verden. Street food-markeder er sanselige madmekkaer, hvor du kan udforske en mangfoldighed af smagsnuancer og traditionelle retter, der er blevet omdefineret som street food. Her er maden nem, lækker og perfekt til at nyde både til frokost, middagsmad – på farten eller derhjemme.
På kurset kommer vi vidt omkring, og du vil få masser af gode opskrifter og inspiration, som kan bruges på en travl hverdag derhjemme.
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter, og hvilke smage der komplimenterer hinanden.
Sidst men ikke mindst afslutter vi hver mødegang med at nyde den veltilberedte mad sammen
Drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud og evt. en god kokkekniv.
Alle råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning, indkøb og forberedelse lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 25.02.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
2 | Tirsdag 11.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
3 | Tirsdag 25.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
4 | Tirsdag 08.04.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
5 | Tirsdag 22.04.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
Se alle Se færre |
Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.
Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.
Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier.
Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.
Læs mere om Paw Nielsen her