Skip to content
Deltag i et lækkert chokoladekursus hos FPF

Chokoladekursus

Lær at fremstille små lækre fyldte chokolader. Vi arbejder med at få en fornemmelse af, hvad der skal til for at opnå den rigtige temperering, som er så vigtig for det perfekte knæk og chokoladens blanke udseende.

På kurset skal du selv temperere chokolade, støbe chokoladeskaller, fylde hjemmelavet fyld i og lukke chokoladerne.

Undervejs vil der være lidt te og kaffe, og vi skal selvfølgelig også smage på chokoladerne.

Medbring

Viskestykker, karklude og en lille opbevaringsbøtte til at tage de færdige chokolader med hjem.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 18.01.2025 11:00-14:45 KBH V, Humletorvet Marianne Nielsen
Underviser

Marianne Nielsen

Andre faglige kvalifikationer: Min viden om chokolade fik jeg i starten af 90'erne i den lille butik Agnete i Bredgade i København, hvor jeg lærte håndværket. Da det blev moderne at temperere chokolade, pudsede jeg min viden af og begyndte at undervise, da jeg i forvejen var underviser i forskellige andre fag og nyder at undervise.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i chokoladetemperering på bl.a. forskellige aftenskoler i en årrække.