Vil du mestre det italienske køkken? Det italienske køkken er meget mere end spaghetti bolognese og pizza.
På dette kursus arbejder vi med mange af de berømte såvel som helt ukendte italienske retter fra de forskellige regioner af Italien. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi kokkererer både varme og kolde forretter, hovedretter, forskellige slags pasta og desserter. En historie eller to om italiensk madkultur og tradition vil måske også snige sig ind.
Vi afslutter selvfølgelig kursusdagen med fællesspisning af vores lækre hjemmelavede mad, som vi i fællesskab har kokkereret.
Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, evt. en hakkekniv og urtekniv.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 04.02.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
2 | Tirsdag 18.02.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
3 | Tirsdag 04.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
4 | Tirsdag 18.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
5 | Tirsdag 01.04.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
Se alle Se færre |
Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.
Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.
Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier.
Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.
Læs mere om Paw Nielsen her