Skip to content
Tilbered lækker julemad med FOF København

Julemad – få styr på årets julemiddag

Julemad – få styr på årets julemiddag

Virker julemaden helt uoverskueligt? Så er der hjælp at hente her, og det er måske nemmere end du tror!

På kurset får du forskellige værktøjer til, hvordan du kan sammensætte den perfekte julemiddag. Du får samtidig gode tips til julefrokosten, dig og dine gæster. Der vil være gode fif til, hvordan du kan forberede dig og strukturere planlægningen, så du undgår at stresse med julemiddagen i sidste øjeblik.

Vi skal prøve kræfter med de forskellige tilberedninger af juleanden og flæskestegen. Der vil være fokus på, hvordan du laver en fantastisk sauce uden snyd. Og vi laver naturligvis også hjemmelavet rødkål, brunede kartofler og andet spændende og lækkert tilbehør. På kursusdagene vil der også være mulighed for at lave småretter, der kan indgå i julefrokostmenuen.

Vi skal bl.a. lave:

  • Andesteg med rødkål
  • Flæskesteg med sprøde svær
  • Ris á la mande med hjemmelavede kirsebærsauce
  • Klassiske småretter til julefrokosten

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi vil også kigge på, hvilke smage, der komplimenterer hinanden, og hvordan du visuelt kan præsentere enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig også smage og nyde alle de lækre retter, vi kokkererer. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet julemad.

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal medbringe drikkevarer, viskestykke, karklud, forklæde og evt. en god køkkenkniv.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så er du sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser