Vi skal lave det smørrebrød, som vi kender og elsker, men også kigge med de kreative briller og sammensætte mere innovativt smørrebrød.
Vi skal lave alt, hvad vi kan fra bunden – lige fra brød til pålæg. Vi vil arbejde med smag, pynt og anretning og sidst men ikke mindst nyde de skønne stykker smørrebrød, vi i fællesskab har lavet.
Med fokus på de gode råvarer, bager vi vores eget brød og laver hjemmelavet pålæg, sylter vores egne rødbeder, steger og panerer rødspætter og meget mere. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejligt dansk smørrebrød.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester
Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen. Kurset bliver afholdt i FOFs flotte køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.