Sovsen eller saucen er det, der binder retten sammen.
Vi tager udgangspunkt i diverse grundsaucer som f.eks. espagnole, velouté, béarnaise, mayonnaise og béchamel og lærer, hvordan vi laver dem fra bunden, men også hvordan vi kan videreudvikle dem til andre skønne saucer. Vi skal også arbejde med kød, fisk og grønt og have indblik i, hvilke saucer der passer til hvilke emner og retter.
Du lærer bl.a.:
Vi afslutter selvfølgelig hver kursusaften med at smage og nyde alle de lækre retter, vi har kokkereret.
Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.
Medbring: Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.
Værd at vide: Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 27.02.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
2 | Torsdag 13.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
3 | Torsdag 27.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
4 | Torsdag 10.04.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
5 | Torsdag 24.04.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
Se alle Se færre |
Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.
Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.
Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier.
Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.
Læs mere om Paw Nielsen her