Som vegetar er det helt naturligt, at man søger over i de asiatiske køkkener, da mange asiatiske lande har stor tradition for vegetarisk og vegansk mad med friske ingredienser og stor smag!
På dette hold vil vi arbejde med basismetoder inden for forskellige asiatiske køkkener og gennem dem opnå kompetencer til selv at sammensætte vegetariske retter med asiatisk inspiration.
En god krydderiblanding er basis for mange asiatiske retter. På workshoppen lærer du at sammensætte forskellige krydderiblandinger, for hvad der skal i blandingerne varierer fra ret til ret, land til land og endda fra familie til familie. Dette kan være panang karry, rød thai blanding, garam masala m.m. Desuden vil vi snakke om forskellige asiatiske, vegetariske traditioner, og med udgangspunkt i særligt det thailandske køkken lærer du at bruge de forskellige krydderiblandinger. Dette kan bl.a. være i en kokossuppe, papayasalat med chili, phat thai og meget mere.
Vi afslutter dagen med at gå til bords og nyde den gode hjemmelavede mad.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.