Skip to content
Cider, FOF København

Europas cidere

Europas cidere

Ved mikrobryggerne Paw og Kristoffer

Her har du muligheden for at blive klogere på rigtig cider – og på dine smagsløg! Cider er nemlig meget mere end bare æble/pære-most med sukker og bobler. Oplev paradigmeskiftet inden for cider, når de to importører og mikro-producenter fortæller om og serverer mange forskellige cidere. Der er tale om vidt forskellige nydelseskulturer – i England er det f.eks. et pub-fænomen, i Frankrig noget man oftest vil nyde til madpandekager osv.

De fortæller også om, hvordan man laver cider, om ciderens historie, om hvordan man bliver bedre til at smage på det, og hvorfor cider trods alt ikke er mere udbredt i Danmark… men den tid er nok snart forbi!

Da Paw og Kristoffer startede deres mikrobryggeri, brugte de et kollegieværelse på kun 14 kvm som laboratorium... formentlig det eneste kollegieværelse i Danmark med en smiley fra fødevarestyrelsen :-)

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser