Skip to content
Gå til Pilates hos FOF

Body SDS Grundtræning

Body SDS (Body Self Development System) er en dybtgående og dynamisk træningsform, som genopbygger og stimulerer kroppen, så den kan blive en stærk, levende og harmonisk enhed. Vi opbygger kroppen gennem unikke og specielt udviklede øvelser, der som nøgler låser kroppens blokeringer op, afspænder, smidiggør og styrker. Træner du Body SDS Grundtræning regelmæssigt, vil du på kort sigt forbedre din bevægelighed i låste led og usmidige muskler, og på længere sigt ændre indgroede skader, som f.eks. kroniske nakke- og skulderspændinger, dårlig ryg og kropsholdning. Du får øget velvære og energi og opnår en dyb afspænding og en smuk, harmonisk krop.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 13:30-15:20 Bagergade 67 D Janne Engelbrecht Christensen
2 Torsdag 01.02.2024 13:30-15:20 Bagergade 67 D Janne Engelbrecht Christensen
3 Torsdag 08.02.2024 13:30-15:20 Bagergade 67 D Janne Engelbrecht Christensen
Se alle Se færre
Janne-engelbrecht-christensen

Janne Engelbrecht Christensen

Jeg havde i 10 år mit eget Institut i hjertet af Amsterdam-Zuid (Institut Christensen) hvor jeg specialiserede mig inden for dyb afspænding samt smertelindrende massage af & samtaleterapi med terminale kræftpatienter. Herudover havde jeg et tæt samarbejde med Hilton Health club, hvor jeg bidrog med korrektion af træning samt fysiurgisk massage til restitution.
Oprindeligt er jeg uddannet i International Markedsføring samt Hollandsk sprog og litteratur men valgte senere at skifte løbebane. 
Udover mine uddannelser i Amsterdam er jeg i Danmark uddannet hos Body SDS og efterfølgende også uddannet i Omnitherapy (Psykoterapeutisk uddannelse) samt afsluttet den Sundhedsfaglige Grunduddannelse.
 Jeg har siden 2016 haft min egen klinik her i Svendborg. (Institut C)
Jeg brænder for at hjælpe mennesker i deres daglige udfordringer såvel fysisk som psykisk. Gennem mit virke som Terapeut og Træningsinstruktør erfarer jeg dagligt, hvor udviklende og helbredende det er, når kroppens fysiske blokeringer frigøres.
Jesper Nedergaard – Guitar
Uddannelse: Cand. musicae fra musikkonservatoriet med speciale i klassisk guitar. 
Undervisningserfaring: Har levet af at undervise i snart 20 år. Er til dagligt ansat på Ærø musikskole. Har stor erfaring med at undervise børn, unge og voksne. 
Stilarter: Kan undervise i de fleste stilarter; Rock, heavy, blues, pop, folk, jazz, klassisk mm. Elguitar og akustisk.