Skip to content
Brødkursus, Bagning, FOF Odense

Bagekursus med gærdej

Bagekursus med gærdej

Har du lyst til at hæve dit bage niveau og din bageglæde.

På kurset arbejder vi med alt det der vil gøre dig i stand til at fremtrylle lækkert, hjemmebagt brød. Boller, brunsviger, kringle mm.
Vi gennemgår alle bagnings aspekter lige fra forholdet mellem mel- vand- hævemiddel. Hævning, temperatur og opbevaring.
Vi fokuserer på de mest gængse meltyper og giver dig effektive værktøjer til at bage saftige smagfulde brød, boller og kage. Der kan bages i en travl hverdag.

Du får

  • 5 timers undervisning
  • Let frokost
  • Dej med hjem til næste dags bagning.
  • Brød og andet bagværk der bages
  • Opskrifter
  • Surdej til videre brug
  • Vi bager så vidt muligt af økologiske produkter

Bemærk: Maks. 8 kursister på holdet.