Skip to content

Aftenskolen er åben for alle uden krav om coronapas, men vi skal naturligvis opfordre til rettidig omhu, så man ikke møder op med symptomer på sygdom. Så hjælpes vi ad med at passe på hinanden!

Ledige stillinger

 • FOF Svendborg søger franskunderviser

  Brænder du for at undervise? Og kunne du tænke dig at give din viden fra dig og inspirere andre mennesker? FOF Svendborg søger ny franskunderviser til foråret 2022.

  Undervisningen ligger hver torsdag kl. 17-18.45 og torsdag kl. 19-20.45 - og foregår på Ørkildskolen Afd. Byen.

  Vi forventer naturligvis, at du har et højt fagligt niveau i fransk og synes det er sjovt at formidle din viden til andre mennesker. Vi ser gerne, at du har erfaring med at undervise.

  Der skal undervises i:

  Niveau 1 til 2:
  Niveau 1 til 2 er næsten begynderniveau. Som baggrund har kursisten et basalt kendskab til sproget.

  Niveau 2:
  Niveau 2 er for let øvede. Der arbejdes med at udvide grammatikken, og man udvikler sig fra at kunne udtrykke sig mere og konstruere længere sætninger.


  FOF er en klassisk aftenskole. Lønnen følger Undervisningsministeriets lønsats og er p.t. på kr. 289,47 pr. undervisningslektion (55 minutter inkl. 10 minutters pause). Forberedelse er inkluderet i lønnen.

  Interesseret? Så send en mail til kursuskoordinator Lisbeth Hybel på
  lh@fof-ofm.dk  eller ring på tlf. 54 58 52 68.

 • Bliv underviser

  Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Eller har du en god idé til et nyt kursus?

  Vi er altid interesserede i at tale med nye potentielle undervisere og medvirker gerne med sparring og idéudvikling.

  Ansættelse og aflønning som underviser sker på basis af Folkeoplysningsloven. En undervisningslektion er 55 minutter, heraf 10 minutters pause. Send din ansøgning eller kursusidé til fof@fofsvendborg.dk