På dette italienske madkursus laver vi lækker mad med masser af velsmag - lige fra pasta til simreretter og søde sager. Retterne er enkle og nemme at gå til - og i bedste italienske stil bruger vi naturligvis friske kvalitetsråvarer.
Udgifter til råvarer ca. kr. 90 pr. gang afregnes direkte med underviseren, der er italiener, og som krydrer undervisningen med små anekdoter om madkulturen og hverdagen i Italien
Medbring gerne egne drikkevarer.
Undervisningen vil forgå på en blanding af dansk og engelsk.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 29.01.2024 | 18:00-21:15 | FOF Vindegade 74 | Ida Bjørnstrøm |
2 | Mandag 26.02.2024 | 18:00-21:15 | FOF Vindegade 74 | Ida Bjørnstrøm |
3 | Mandag 11.03.2024 | 18:00-21:15 | FOF Vindegade 74 | Ida Bjørnstrøm |
4 | Mandag 08.04.2024 | 18:00-21:15 | FOF Vindegade 74 | Ida Bjørnstrøm |
5 | Mandag 22.04.2024 | 18:00-21:15 | FOF Vindegade 74 | Ida Bjørnstrøm |
6 | Mandag 06.05.2024 | 18:00-21:15 | FOF Vindegade 74 | Ida Bjørnstrøm |
Se alle Se færre |
Jeg hedder Ida Bruzzone, er italiener, født i Genova.
Jeg har boet i DK siden 1977. Jeg har arbejdet i mange år på reklamebureauer som grafiker, men har altid interesseret mig for madlavning, især den italienske.
I 2012 åbnede jeg en delikatesseforretning, hvor jeg bl.a. lavede frisk pasta og saucer.
I 2014 begyndte jeg at undervise hos FOF i italiensk madlavning. De sidste par år har jeg holdt pause med undervisningen. Jeg har dog savnet kontakten med kursisterne, den hyggelige atmosfære i FOF’s køkken og derfor er jeg tilbage.