Skip to content

Italiensk mad - ulige uger

Lær at lave autentisk italiensk mad

På dette italienske madkursus laver vi lækker mad med masser af velsmag - lige fra pasta til simreretter og søde sager. Retterne er enkle og nemme at gå til - og i bedste italienske stil bruger vi naturligvis friske kvalitetsråvarer. 

Udgifter

Udgifter til råvarer ca. kr. 90 pr. gang afregnes direkte med underviseren, der er italiener, og som krydrer undervisningen med små anekdoter om madkulturen og hverdagen i Italien

Medbring

Medbring gerne egne drikkevarer. 

Info

Undervisningen vil forgå på en blanding af dansk og engelsk.


 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 18:00-21:15 FOF Vindegade 74 Ida Bjørnstrøm
2 Mandag 26.02.2024 18:00-21:15 FOF Vindegade 74 Ida Bjørnstrøm
3 Mandag 11.03.2024 18:00-21:15 FOF Vindegade 74 Ida Bjørnstrøm
Se alle Se færre
Underviser

Ida Bjørnstrøm

Jeg hedder Ida Bruzzone, er italiener, født i Genova.
Jeg har boet i DK siden 1977. Jeg har arbejdet i mange år på reklamebureauer som grafiker, men har altid interesseret mig for madlavning, især den italienske.
I 2012 åbnede jeg en delikatesseforretning, hvor jeg bl.a. lavede frisk pasta og saucer.
I 2014 begyndte jeg at undervise hos FOF i italiensk madlavning. De sidste par år har jeg holdt pause med undervisningen. Jeg har dog savnet kontakten med kursisterne, den hyggelige atmosfære i FOF’s køkken og derfor er jeg tilbage.