Skip to content

Bassintræning special

Bassintræning special 

Bassintræning er den ideelle motionsform, hvis man har problemer i bevægeapparatet og er for dig, der oplever problemer i muskler og led f.eks. i ryg, hofte, knæ eller skuldre. Øvelserne tilpasses den enkeltes niveau og behov. Vi håber på at kunne inspirere og facilitere til en rar form for aktivitet, der giver øget bevægelighed og styrke til hverdagen.

Hvad laver vi på holdet?
Vi laver skånsomme øvelser i vandet både med og uden redskaber, hvor hele kroppen bevæges igennem, og hvor musklerne bliver aktiveret og afspændt. Vandet er 33,4 grader varmt og vanddybden varierer fra 1-1,5 meter, hvilket giver mulighed for, at hele kroppen kan komme under vandet og blive løsnet op af den høje temperatur. Øvelserne er med moderat intensitet, og der indgår lette pulsøvelser, styrkeøvelser og afslapnings-/udstrækningsøvelser.
Holdet er for alle med problemer i bevægeapparatet.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 18:30-19:15 Rosengårdskolen Therese Christensen Bruhn
2 Tirsdag 06.02.2024 18:30-19:15 Rosengårdskolen Therese Christensen Bruhn
3 Tirsdag 20.02.2024 18:30-19:15 Rosengårdskolen Therese Christensen Bruhn
Se alle Se færre
Underviser

Therese Christensen Bruhn

Mit navn er Therese Bruhn (f. 1997) og jeg underviser på holdet "I form til fødsel", bassintræning og på bassintræning for gravide hos FOF i Odense. Jeg er uddannet fysioterapeut og er i gang med en kandidatuddannelse i fysioterapi. Jeg har erfaring med at undervise i varmtvandsbassin og på forskellige styrke- og konditions hold. Jeg nyder at undervise og at hjælpe mennesker med at lindre evt. gener og få en stærk krop der er fysisk robust til at klare livets udfordringer og oplevelser, gennem bevægelse og træning. Som underviser har jeg fokus på at øvelserne kan tilpasses den enkeltes niveau og ønsker, så alle kan være med. Som deltager på mit hold kan du forvente en træning der styrker din krop og giver bevægelse, som kan bidrage til at lindre evt. gener.