Skip to content

Mindful yoga og afspænding

En pause fra en travl hverdag

I mindful yoga udøver vi fuldt nærvær og tilstedeværelse i alle øvelser, hvilket kan hjælpe dig til større bevidsthed i alt hvad du gør i din hverdag. Vi arbejder med klassiske øvelser og vejrtrækning i et roligt tempo hvor både krop og sind kan følge med. Øvelserne forøger din smidighed og styrke og du mærker at øvelserne vil påvirke og stimulere dit nervesystem, indre organer, humør og sindstilstand. Vejrtrækningen har en central rolle og du vil mærke at arbejdet med dybt åndedræt vil give øvelserne stor effekt. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 17:15-18:45 FOF Vindegade 72 Ann Husted Hansen
2 Torsdag 08.02.2024 17:15-18:45 FOF Vindegade 72 Ann Husted Hansen
3 Torsdag 22.02.2024 17:15-18:45 FOF Vindegade 72 Marianne Risager
Se alle Se færre

Ann Husted Hansen

”Vores krop er fantastisk. Det mærker vi, når vi er i bevægelse. Mine kursister skal opleve bevægelses-glæde og bevægelses-kvalitet. Bevægelse er nemlig en sund vej til ro og balance i både krop og sind.Kursisterne skal tage noget med hjem, som de kan bruge og mærke i deres hverdag. Det gælder både viden om kroppens opbygning og funktion samt teknikker og øvelser, som dagligt kan bruges til styrket velvære.For mig er det en gave at få lov til at undervise andre i bevægelse. Det gør mig glad og giver mig overskud.”

Ann Husted Hansen, underviser i bevægelse

Baggrund:

  • Cand. mag. i idræt og kulturformidling
  • Underviser på idrætshøjskole og aktiv i foreningsgymnastik i 40 år med adskillige kurser i forskellige typer bevægelse
  • Zoneterapeut