Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Bliv fortrolig med kikærter, og prøv denne nemme opskrift på en lækker og cremet hummus. Denne opskrift finder du også i vores opskriftsfolder, der er udarbejdet ifm. vores barselsworkshop Mini-maker: Babymad.
150 gr. udblødte og kogte kikærter
1-2 fed hvidløg
2½ spsk. citronsaft
2 spsk. tahin (kan undlades)
1 tsk. spidskommen
4 spsk. olivenolie
1 dl. koldt vand
Pil hvidløgsfeddet og pres det med en hvidløgspresser. Hæld kikærterne i en skål eller foodprocessor sammen med presset hvidløg, tahin, spidskommen, olie, frisk vand og citronsaft. Gem lidt af vandet og citronsaften. Blend det, til hummussen har en cremet konsistens. Kom evt. lidt mere vand eller citronsaft i. Smag til med lidt salt og peber. Hummussen er nu klar til servering.
Velbekomme!
Server hummussen som pålæg på brødet eller brug det som dip til fx grøntsagsstave.
Download: Mini-Maker opskriftsfolder