Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.
Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.
Det er ikke sikkert, at grækerne overhovedet vil kalde dette for tzatziki, men smagen og friskheden er derhenad!
Her er et bud på, hvordan du kan få brugt dit spidskål - eller endda det røde spidskål, som vi har brugt i denne opskrift.
Ingredienser
½ spidskål
2.5 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
Saften fra en halv citron
1 nip salt
1 nip peber
Sådan gør du
1. Snit kålen fint, eller riv det på et rivejern.
2. Vend den snittede kål med lidt salt og lad det trække i ca. 30 min. “Kram” en del af væden ud af det.
3. Bland alle ingredienser sammen og smag til med citron, salt og peber.