Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Denne opskrift er udviklet af madunderviser Trine Rubak og er perfekt til at få brugt dine hjemmedyrkede æbler.
Opskriften giver 4 stk.
Ingredienser
200 g æblemos (gerne hjemmelavet)
100 g havregryn
30 g mandler
2 dl vand
1 tsk. bagepulver
1 nip salt
2 æg (str. M/L)
1 tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
Topping
Kanelsukker
Et lille æble
Sådan gør du
Trine Rubak har flere madhold hos FOF, hvor du kan få meget mere inspiration til din madlavning. Find dit hold lige her.
Kig også forbi hendes blog, suitfood, hvis du gerne vil finde nye, sunde og lækre opskrifter både inden for det salte og søde køkken.