Skip to content
Opskrift på saltede mandler på FOF Aarhus' inspirationsside

Opskrift: Saltede mandler

Knasende sprøde saltmandler

Disse lækre saltede mandler er perfekte til ethvert tapasbord eller bare som en snack.

Ingredienser

200 g. mandler
2 d. vand
1-2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Vand og salt kommes i en pande og koges op.
  2. Mandler tilsættes.
  3. Rør rundt til vandet er fordampet.
  4. Når vandet er fordampet, kommes mandlerne på en bageplade.
  5. Herefter bages mandlerne i ovnen i 20-30 min. ved 150 grader.

Tip! Man kan evt. tilsætte 1 tsk. lakridspulver i vandet på panden, hvis man vil have lakridssmag.

Spansk mad tapas - madlavningskursus ved FOF Aarhus.

verdenskøkkenet

Sushi, persisk og indisk

... og mange flere! Opdag nye smage på madkurser, der tager dig med på en kulinarisk rejse.