Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Her finder du en opskrift på nogle lækre kyllingedeller, som kan være en fordel at starte med, når baby skal videre fra grød og mos og over til resten af familiens mad. For disse deller kan spises af alle i familien; børn såvel som voksne. Opskriften er udarbejdet af vores to tidligere instruktører Line og Caroline, der blandt andre har afholdt vores barselsworkshop i Mini-maker: Babymad.
2 løg
400 g hakket kyllingekød
2 spsk havregryn
2 spsk hvedemel
2 æg
1-2 dl letmælk
½ tsk salt og peber
Fedtstof
Pil løgene og hak dem helt fint, brug evt. en minihakker. Kom det hakkede kyllingekød i en stor skål, og rør det sammen med løg, havregryn, mel, æg og mælk. Krydr farsen med lidt salt og peber. Tilsæt fedtstoffet på en varm pande. Form farsen til frikadeller, og steg dem på panden, til de er gennemstegte. Lad dellerne køle lidt af, inden de serveres for baby.
Velbekomme!
Ønsker du at variere dellernes indhold, kan du evt. skifte hakket kyllingekød ud med hakket kalv og flæsk. Du kan også tilføje finthakket grøntsager i farsen, hvis du ønsker dette. Dellerne er velegnet til hele familien og gode til aftensmad såvel som frokost. Dellerne egner sig også til frost.
Download: Mini-Maker opskriftsfolder