Skip to content
Ramsløgpesto opskrift fra FOF Aarhus' inspirationsunivers

Ramsløgpesto

Ramsløgpesto

Når ramsløgene pipper frem i skovbunden i løbet af det tidlige forår, så er det med at samle en god håndfuld og bruge dem i madlavningen - fx denne smagfulde ramsløgpesto.

Ingredienser

1 stor håndfuld ramsløg (bladene)
100 gram mandler eller pinjekerner
25-50 g parmesan
1,5 dl olivenolie
Saft af en halv citron
1-2 fed hvidløg.

Ramsløgpesto opskrift fra FOF Aarhus' inspirationsunivers

Sådan gør du

1. Skyl ramsløg grundigt.
2. Rist mandler/pinjekerner på en pande og riv parmesanen.

Ramsløgpesto opskrift fra FOF Aarhus' inspirationsunivers
3. Blend de øvrige ingredienser sammen med ramsløg og tilføj ristede mandler samt parmesan og blend yderligere.

Pestoen er god i en tapas eller sandwich. Velbekomme!

Ramsløgpesto opskrift fra FOF Aarhus' inspirationsunivers