Skip to content
Babymad - ovnbagt laks, mini-maker kursus hos FOF Aarhus

Mini-maker opskrift: Ovnbagt laks


Ovnbagt laks - den første fisk


Introducer baby til fisk med et lækker stykke ovnbagt laks. Opskriften er udarbejdet af vores to tidligere instruktører og , der blandt andre har afholdt vores barselsworkshop i Mini-maker: Babymad.




Ingredienser:


1 laksefilet

Olie til pensling.


 



Tilbehør:



Dampede grøntsager, fx broccoli og blomkål eller en kartoffel-/grøntsagsmos.


 



Sådan gør du:


Tænd ovnen på 200 grader. Tjek laksefileten for ben, og læg den i et fad. Pensl den med olie. Bag fisken i 10-15 minutter, til den er gennembagt. Hvis der er skind på laksen, fjernes dette. Lad laksen køle lidt af, inden den og de dampede grøntsager serveres for baby.



Velbekomme!


Ovnbagt laks, opskrift på inspirationsside ved FOF Aarhus


 


TIP


Pak i stedet laksen ind i et stykke bagepapir, så væsken ikke løber fra. Server evt. laksen med en grøntsagsmos. Du kan også blande laksen med lidt mayonnaise og bruge det som pålæg.


Download: Mini-Maker opskriftsfolder






Mini-maker workshop hos FOF Aarhus

fødsel - før og efter

Babymad: 4-12 måneder

Tag til Mini-Maker, hvor du lærer om babymad og overgangskost sammen med andre forældre