Skip to content
Babymad - ovnbagt laks, mini-maker kursus hos FOF Aarhus

Mini-maker opskrift: Ovnbagt laks

Ovnbagt laks - den første fisk

Introducer baby til fisk med et lækker stykke ovnbagt laks. Opskriften er udarbejdet af ifm. vores barselsworkshop Mini-maker: Overgangskost.

 

Ingredienser:

1 laksefilet
Olie til pensling.

 

Tilbehør:

Dampede grøntsager, fx broccoli og blomkål eller en kartofel-/grøntsagsmos.

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader. Tjek laksefileten for ben, og læg den i et fad. Pensl den med olie. Bag fisken i 10-15 minutter, til den er gennembagt. Hvis der er skind på laksen, fjernes dette. Lad laksen køle lidt af, inden den og de dampede grøntsager serveres for baby.

Velbekomme!

Ovnbagt laks, opskrift på inspirationsside ved FOF Aarhus

 

TIP

Pak i stedet laksen ind i et stykke bagepapir, så væsken ikke løber fra. Server evt. laksen med en grøntsagsmos. Du kan også blande laksen med lidt mayonnaise og bruge det som pålæg.

Download: Mini-Maker opskriftsfolder