Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Introducer baby til fisk med et lækker stykke ovnbagt laks. Opskriften er udarbejdet af vores to tidligere instruktører Line og Caroline, der blandt andre har afholdt vores barselsworkshop i Mini-maker: Babymad.
1 laksefilet
Olie til pensling.
Dampede grøntsager, fx broccoli og blomkål eller en kartoffel-/grøntsagsmos.
Tænd ovnen på 200 grader. Tjek laksefileten for ben, og læg den i et fad. Pensl den med olie. Bag fisken i 10-15 minutter, til den er gennembagt. Hvis der er skind på laksen, fjernes dette. Lad laksen køle lidt af, inden den og de dampede grøntsager serveres for baby.
Velbekomme!
Pak i stedet laksen ind i et stykke bagepapir, så væsken ikke løber fra. Server evt. laksen med en grøntsagsmos. Du kan også blande laksen med lidt mayonnaise og bruge det som pålæg.
Download: Mini-Maker opskriftsfolder