Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Undgå madspild og brug broccoliens stok. Her tilsættes den kogte broccolistok til en lækker omgang hummus.
Ingredienser
1 broccolistok
1 dåse kikærter
1 spsk tahin
1 tsk spidskommen
1-2 fed hvidløg
3-4 spsk olie
Citron efter smag
Salt og peber
Sådan gør du
1. Skær stokken fra broccolien og fjern alle små blade. Skræl det yderste lag fra stokken og skær den ud i tern.
2. Kog broccolistokkens tern møre (ca. 5-10 minutter).
3. Bland imens alle øvrige ingredienser.
4. Tilsæt kogt broccolistok og blend til ensartet masse.
5. Smag til og server!
TIP: Gør din hummus endnu mere grøn ved at blende nogle friske krydderurter med! Prøv fx persille eller basilikum.