Skip to content
Opskrift på mango-is på FOF Aarhus' inspirationsside

Mango nice-cream

Mango nice-cream

Opskriften er udviklet af Charlotte Staulund og Michala Clausen, som læser Ernæring og sundhed og udvikler opskrifter i samarbejde med FOF Aarhus.

Denne opskrift giver ca. 350 g nice-cream.

Ingredienser

250 g. frosne mango
150 g vaniljeskyr
Ca. 3 tsk. citronsaft

Sådan gør du

1. Blend mango og skyr med en stavblender eller food processer.
2. Smag til med citronsaft.
3. Nice-creamen er nu klar til servering.

Tip! Kan toppes med frisk mango, chokolade og hakkede nødder.

Kursister på et aftenyoga-hold ved FOF Aarhus, underviser Laila Elisabeth Møller-Rasmussen

Motion og sundhed

Giv kroppen balance 

Prøv vores blide Yin yoga, og få fokus på afspænding og smidiggørelse