Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.
Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.
Brug sommerens friske blomkål på denne lækre ret. Blomkålsskiverne kan både bruges som tilbehør eller som bøf i stedet for kødet i måltidet.
Hvis du bruger blomkålsbøffen som erstatning for kød, kan du for eksempel lave grønkålschips, sprøde jordskokker eller kikærtesnacks til. En mere mættende tilføjelse til den vegetariske ret kunne eksempelvis være kartoffelmos.
Ingredienser
1 blomkål
En håndfuld frisk persille
En håndfuld frisk basilikum
Saft og skal af en halv citron
Lidt olie til pensling
2 spsk. parmesanost
1 fed hvidløg
Salt og peber
En håndfuld mandler.
Sådan gør du
3. Blend urter, parmesanost, citronsaft og -skal, hvidløg samt krydderier og pensl blandingen på blomkålsskiverne
4. Bag blomkålen i ovnen ved 180 grader i 20-30 minutter - de skal gerne være gyldne
5. Server med hakkede mandler drysset på.