Skip to content
Opskrift på blomkålsskiver fra FOF Aarhus

Blomkålsbøf med urter

Blomkålsbøf med urter

Brug sommerens friske blomkål på denne lækre ret. Blomkålsskiverne kan både bruges som tilbehør eller som bøf i stedet for kødet i måltidet.

Ingredienser

1 blomkål
En håndfuld frisk persille
En håndfuld frisk basilikum
Saft og skal af en halv citron
Lidt olie til pensling
2 spsk. parmesanost
1 fed hvidløg
Salt og peber
En håndfuld mandler.

Opskrift på blomkålsskiver fra FOF Inspiration

Sådan gør du

1. Skær blomkålen ud i skiver på cirka en centimeters tykkelse
2. Læg skiverne på en bradepande og pensl på begge sider med olivenolie

Opskrift på blomkålsskiver fra FOF Inspiration
3. Blend urter, parmesanost, citronsaft og -skal, hvidløg samt krydderier og pensl blandingen på blomkålsskiverne

Opskrift på blomkålsskiver fra FOF Inspiration
4. Bag blomkålen i ovnen ved 180 grader i 20-30 minutter - de skal gerne være gyldne
5. Server med hakkede mandler drysset på.

Opskrift på blomkålsskiver fra FOF Inspiration

Grøn mad med omtanke

Mangler du inspiration?

Udforsk det grønne køkken og få gode ideer til klimavenlig, mættende og smagfuld mad.