Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Hvad gør du normalt med vandet fra kogte kikærter? Hvis du gerne vil lave noget med det, i stedet for blot at smide det ud, så prøv denne opskrift på vegansk mayonnaise.
Ingredienser
4 spsk. aquafaba (kikærtevand)
1 tsk. sennep
1 spsk. eddike
1 stk. presset hvidløg
½ tsk. salt
1 knivspids karry
1 knivspids peber
1½ dl. solsikkeolie
Det er vigtigt, at den beholder, du pisker eller blender i, er helt ren.
Sådan gør du
1. Pisk eller blend alle ingredienser (undtagen olien!) i et højt stavblender glas/anden beholder i kort tid.
2. Tilsæt olien i en tynd stråle mens du blender. Det tager ca. 8-10 min.
3. Herefter klar til servering!
TIP: Gør din mayo til en lækker aioli ved at tilsætte et ekstra hvidløg.