Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Smider du også broccolistokken ud, når du laver mad? Stokken kan faktisk sagtens spises, og her får du en lækker opskrift, der er perfekt som snack eller tilbehør til aftensmaden. Bonus: Du har garanteret (næsten) alle ingredienserne allerede.
Opskriften er udviklet af Marie og Celine, to studerende fra Global Nutrition and Health fra VIA University College der elsker at eksperimenter med mad.
Hashbrowns’ne er vegetarisk og opskriften kan laves om til at være vegansk ved blot at erstatte ægget med et hørfrø æg.
Har du en halv squash eller en kartoffel eller to liggende kan det sagtens bruges sammen med eller i stedet for broccoli - kun fantasien sætter grænser! Og hvis dejen bliver lidt for våd, kan man tilføre lidt ekstra mel.
Til 4-6 hashbrowns
Ingredienser
1 broccolistok
50g mel
1 tsk bagepulver
1 æg
1 fed hvidløg, hakket
De krydderier, du har lyst
Salt og peber
Sådan gør du
1. Skær det yderste af broccolistokken fra og riv det, der er tilbage.
2. Kom det revet broccoli i en skål og tilsæt hvidløg, mel, bagepulver, æg, krydderier, salt og peber. Bland godt sammen
3. Steg på panden til de er gylden og server - evt. med tzatziki eller andet dip.
Er du nysgerrig på andre retter med lækre råvarer? Se 3 opskrifter her: