Skip to content
Opskrift på ramsløgsdip fra fof aarhus

Ramsløgsdip

Ramsløgsdip

Super nemt, super god og super billigt! Dejlig cremet og propfyldt med smag – denne ramsløgsdip skal nok blive et hit til den næste hyggeaften med familien eller vennerne. Dippen er rigtig god til både grøntsager, brød og chips, så der er masser at vælge imellem!

Opskriften er udviklet af Marie og Celine, to studerende fra Global Nutrition and Health fra VIA University College, der elsker at eksperimentere med mad.

Opskriftdetaljer

Opskriften er vegetarisk og glutenfri og kan justeres efter dine præferencer, eller hvad du lige har i køleskabet. Brug evt. skyr i stedet for creme fraiche for et højere proteinindhold og et lavere fedtindhold, forskellige krydderurter eller hakkede radiser for lidt knas.

Det gode ved ramsløg er, at du selv kan plukke det, og hvis du kommer hjem med en fyldt pose, kan du sagtens fryse det ned, som du ikke skal bruge nu – bare hak bladene, kom det i en frysepose og ind i fryseren med det!

Ingredienser

1½ dl creme fraiche
2 spsk mayonnaise
10 ramsløgsblade
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Bland creme fraiche og mayonnaise
  2. Hak ramsløgsbladene fint og kom dem i blandingen
  3. Smag til med salt og peber
  4. Server!

Vil du have mere ramsløgsinspiration? Se 3 andre opskrifter med ramsløg:

Bønnedip med gulerødder opskrift fra FOF Inspiration

Opskrift på kidneybønne-dip

Lyst til mere dip? 

Prøv fx denne nemme opskrift på kidneybønne-dip.