Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Hummus er godt, men hummus kan også have brug for et lille kick en gang imellem – et kick der kommer fra den nærmeste skov! Med lidt ekstra smag end den traditionelle hummus kan denne ramsløgshummus spice din hverdag op. Den kan bruges fx på brød, som dip til grøntsager eller på pasta.
Opskriften er udviklet af Marie og Celine, to studerende fra Global Nutrition and Health fra VIA University College, der elsker at eksperimentere med mad.
Opskriftdetaljer
Hummusen er vegansk og kan ændres på uendeligt mange måder: eksperimenter fx med forskellige krydderurter, prøv med en anden type bønne eller top med ristede kikærter.
Det gode ved ramsløg er, at du selv kan plukke det, og hvis du kommer hjem med en fyldt pose, kan du sagtens fryse det ned, som du ikke skal bruge nu – bare hak bladene, kom dem i en frysepose og ind i fryseren med dem!
Ingredienser
1 dåse kikærter (240g)
3 spsk tahin
Saften fra en halv citron (eller smag til med det fra flaske)
Ca. 15 ramsløgsblade (alt efter størrelse - prøv dig frem)
1½ dl olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Vil du have mere ramsløgsinspiration? Se 3 andre opskrifter med ramsløg: