Uhm! Der er ikke noget som en god rugbrød med frisklavet æggesalat og grønt på toppen! Vores dygtige underviser Trine Rubak har udviklet denne enkle opskrift på æggesalat, som helt sikkert vil gøre sig godt på dit frokostbord. Denne hjemmelavede æggesalat er nem at lave, så du kan nemt bruge den til at give din hverdagsfrokost et ekstra pift eller imponere dine gæster med den til påskefrokost.
Du finder endnu mere madinspiration på vores mange forskellige madhold, hvor Trine også underviser og vil lære dig at lave flere lækre retter. Se alle vores madkurser.
Lad dig også inspirere af Trines blog Suitfood, hvor du kan finde flere fantastiske opskrifter.
Æggesalaten er vegetarisk.
Du kan også eksperimentere med at tilføje andre krydderurter, så du nemt kan sætte dit eget præg på æggesalaten, alt efter hvad du kan lide.
Æggesalaten kan sagtens fungere som pålæg i sig selv - så kan du evt. putte skiver af tomat ovenpå. Men den er også rigtig lækker som ekstra tilbehør ovenpå sildemaden.
Ingredienser (til 3-4 personer):
3 æg
1 spsk mayonnaise
2 spsk creme fraiche 18 %
1 tsk grov sennep
Salt og peber
½ tsk karry
¼ tsk gurkemeje
½ æble
1 stilk blegselleri
1 spsk dild, hakket
1 spsk karse
Fremgangsmåde:
Velbekomme!
Vil du gerne have inspiration til mere vegetarisk pålæg og tilbehør? Se 3 nemme vegetariske opskrifter på ting til frokostbordet: