Skip to content
Mor og barn til babymotorik ved FOF Aarhus

Med fokus på baby

Kurser med fokus på baby giver ny inspiration og viden både før og efter fødslen

Vær med på barselsworkshops og kurser med fokus på baby hos FOF i Aarhus. Det foregår i en hyggelig og uhøjtidelig stemning med plads til spørgsmål, plukveer, amning og gode grin. Du kan fx tage din baby, mødregruppe, fædregruppe og andre med, der vil lære noget nyt i en hyggelig atmosfære.

Bliv klogere på babytegn, massage og dit barns udvikling

Til FOF Aarhus' kurser med fokus på baby kan du lære at kommunikere med dit barn ved hjælp af babytegn, lære om babymassage, styrke dit barns motorik til babytummel og babymotorik og lære om overgangskost til baby. Vores babyhold er populære, og vi anbefaler derfor, at du/I tilmelder jer i god tid. Har du idéer til nye temaer, hører vi gerne fra dig.

Hvad er babymassage?

Til et kursus i babymassage ved FOF Aarhus lærer du at stimulere dit barns sanser og støtte dets udvikling, mens du opnår tæt kontakt med dit barn. Disse teknikker kan meget effektivt mindske bl.a. koliksmerter og fordøjelsesproblemer og skabe ro og tryghed. Du får en lang række råd og kyndig vejledning sammen med andre mødre og børn i en hyggelig atmosfære. Giv fx også kurset i gave til barnets bedsteforældre. Lær 5 populære tegn allerede nu!

Se også vores Musik og rytmik hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2