Skip to content

Vi genåbner! Fra den 17. januar kan du igen deltage i kurser og aktiviteter i FOF Aarhus. Se de aktuelle restriktioner under "Læs mere".

Læs mere
Mor og baby til Musik og rytmik ved FOF Aarhus

Med fokus på baby

Kurser med fokus på baby giver ny inspiration og viden både før og efter fødslen

Vær med på barselsworkshops og kurser med fokus på baby hos FOF i Aarhus. Det foregår i en hyggelig og uhøjtidelig stemning med plads til spørgsmål, nærvær, amning og gode grin. Du kan fx tage din fædregruppe med til far- og babytummel, mødregruppe med til babymotorik eller tag andre med, der vil lære noget nyt i en hyggelig atmosfære.

Kom med og træn dit barns udvikling og motorik

På kurserne får du og dit barn en dejlig stund sammen, hvor sanserne bliver stimuleret. Til sjov leg, bevægelse og tummel får du tips, tricks og øvelser, som I kan lege videre med derhjemme. Vi bruger musikken til at mærke kroppen, uanset om det er babyen på 3 måneder eller barnet på 3½ år.

Vores babyhold er populære, og vi anbefaler derfor tilmelding i god tid. Har du idéer til nye temaer, hører vi gerne fra dig.

Hold øje med hjemmesiden, hvor vi løbende slår nye typer af hold op. Er du fx interesseret i babytegn? Lær 5 populære babytegn gratis.

Filtrér