Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Rasmus Dalland, forfatter, journalist og har senest udgivet bogen ’Jordbundet – en rejse rundt i dansk landbrug’. Foredragsholder i FOF Aarhus.

Jordbundet – en fortælling om dansk landbrug

Klimakrisen banker på døren, og afstanden mellem land og by vokser. Debatten om landbrugets fremtid er intens, og meningerne er mange og delte. Men ved vi egentlig, hvad vi taler om?

For bare et par generationer siden havde mange danskere en tæt forbindelse til landet og dets landbrug. I dag er denne forbindelse for de fleste begrænset til en tur i supermarkedet. Afstanden mellem landdistrikter og byer øges, og debatten om landbrugets rolle i klima- og biodiversitetskrisen er intens.

Har vi egentlig forståelse for, hvad vi taler om? Og hvordan oplever landmændene selv deres erhverv og deres bidrag til globale kriser?

Tag med til et debatskabende foredrag om landbrugets nuværende tilstand – en tilstand som er lige ved kanten af store forandringer.

Om Rasmus Dalland

Rasmus Dalland er forfatter, journalist og har senest udgivet bogen Jordbundet – en rejse rundt i dansk landbrug (2023) ved Gyldendal.

Foredraget arrangeres af FOF Aarhus i samarbejde med Godsbanen.

Download et oversigtskort over Godsbanen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 27.03.2025 19:00-20:30 Godsbanen Ramus Dalland

Ramus Dalland