Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Connie Svendsen, stewardesse og foredragsholder. FOF Aarhus

Farvel, brokrøve!

Spænd sikkerhedsbæltet, og gør klar til take-off, når stewardessen Connie går i luften med sit foredrag!

Hun prikker til janteloven, gør op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Findes brokrøvene på din arbejdsplads? Når Connie går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige for dem?

Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig om. Måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver:

  • Motiverede medarbejdere
  • Færre sygedage
  • Mindre brok
  • Større arbejdsglæde
  • Mere humor
  • Mere trivsel

Om Connie Svendsen

Connie er en erfaren foredragsholder, stewardesse og forfatter. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Flere end 130.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Deltagerne begejstres over hendes historier, for hun tør sige, hvad andre tænker.
Hun startede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu en forretning i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de seneste 25 år været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Hun har også rejst Europa tyndt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer og tabt sine stifttænder – som konferencier – uden at tabe fatningen.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 18.11.2024 19:00-21:00 Dokk1 Connie Svendsen

Connie Svendsen