Dette Mini-makerhold er for dig, der er i fuld gang med at give rigtig mad, men mangler inspiration, gode fifs og idéudveksling med ligesindede.
Her er både du og din baby (6-12 mdr.) inviteret med i køkkenet, når vi bliver klogere på babymad og prøver kræfter med at kokkerere nye retter.
På holdet får du inspiration til, hvor jeres madeventyr kan tages hen, hvordan du kan bruge rester på en kreativ måde eller hvad der kan være smart at tage med på turene ud af huset. Samtidig kan du dele dine fif med de andre kursister og blive inspireret til, hvordan familiens mad kan blive en del af babys mad.
Hvordan foregår det?
Vi starter ud med en præsentation af både underviseren og hinanden, hvor I giver en status på, hvor I er i madeventyret, og hvad der udfordrer jer. Herefter følger underviseren op og giver en introduktion til dagens opskrifter.
Så går turen ud i køkkenet, hvor maden tilberedes. Til sidst stilles den store baby-buffet an, og vi håber på, at hovedpersonerne er vågne og klar til at afprøve dagens produktion.
Er der en ble, der skal skiftes, eller et barn, der skal puttes undervejs, tager I jer bare tid til det. Vi gør det hele på babys præmisser.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 06.03.2025 | 10:00-12:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Fie Kirstine Valsted |
Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og fysisk aktivitet i 2012 og har siden lavet mad i daginstitutions køkken og undervist forskellige madlavningshold.
I 2020 blev jeg uddannet yogainstruktør og underviser også heri.
Jeg er derudover uddannet TOTUM kropsterapeut i 2022 og vane- & overspisnings coach i 2021.
I 2023 er jeg sprunget ud som selvstændig og udbyder kropsterapi og VaneCoaching i min klinik i Aarhus C.
Du kan besøge min facebookside her.