Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Kurve flettet med toiletrulle paprør. Kursus i FOF Aarhus

Lær at flette kurve af papruller

Kurve flettet af papruller fortæller en historie om kreativitet, genbrug og er et smukt udtryk for at forvandle det hverdagsagtige til noget ekstraordinært.

På kurset lærer du at flette kurve af papruller, og dermed omdanne noget, du typisk smider ud, til nyttigt genbrug. Du får hands-on erfaring med papruller, fx fra toiletpapir eller køkkenruller, som du forvandler til flettemateriale til at skabe opbevaringskurve.

Du får en introduktion til teknikken til at klippe tomme papruller, så de er klar til fletning. Hvis du ønsker det, kan rullerne males med akrylmaling, men du skal selv medbringe malingen, da kurset hovedsageligt fokuserer på klippe- og fletteteknikkerne.

Forudsætninger for deltagelse

Lær at flette kurve af papruller henvender sig til alle, der er nysgerrige og ønsker at udforske nye og anderledes kreative færdigheder.

Praktisk information

Vi anbefaler, at du medbringer tomme papruller fra din husholdning, da der ofte er behov for flere papruller, end man forventer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 12.10.2024 10:00-15:30 Søren Frichs Vej 36 G Maria Lind Heel
Maria Lind Heel | Underviser i små ting i læder hos FOF Århus
Underviser

Maria Lind Heel