Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Skrivekursus | Rejseessay | FOF Aarhus

Skriveværksted: Rejseessays

Du lærer at skrive i et aktivt sprog og at formidle en tekst, som du bygger op af fakta, erindringer og refleksioner. Du kan gå i detaljer, lege med sproget og sætte teksten sammen på din egen måde. Du kan både skrive om rejser i dine nære omgivelser og om rejser til en fjern destination.

Hver undervisningsgang er bygget op af øvelser, så du lærer at skrive, at observere og at sætte det hele sammen, så du får en levende tekst. Begrebet essay kommer fra det franske ord ’essay’, som netop betyder at forsøge eller afprøve noget.

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 12:15-14:05 Fjordsgade foreningshus Jytte Lund Larsen
2 Mandag 30.09.2024 12:15-14:05 Fjordsgade foreningshus Jytte Lund Larsen
3 Mandag 07.10.2024 12:15-14:05 Fjordsgade foreningshus Jytte Lund Larsen
Se alle Se færre
Underviser | Jytte Lund Larsen
Underviser

Jytte Lund Larsen

Jeg er cand.pæd. i tysk, psykologi og pædagogik, international certificeret co-active-coach, cpcc, journalist (DJ), forfatter med over 25 bøger. Igennem de sidste mange år har jeg undervist i folkeskolen, på gymnasiale uddannelser, lærerseminarium, business-school og universitet..

Jeg er tangodanser, globetrotter, amatørarkæolog og optaget af sund levestil. Når jeg er på dansescener i Paris, Buenos Aires, Ubud (Bali), mm. bruger jeg det nonverbale sprog, Argentinsk tango. Jeg elsker at tale fransk og bor dele af året i Paris.

Min undervisning forsøger jeg at bygge op ud fra de kursister, som jeg har på holdet. Jeg prøver herved at skabe en levende undervisning, hvor alle bliver inddraget bedst muligt.