Brødbagning er en kunst, hvor simple ingredienser forvandles til varme, duftende mesterværker. Tag forklædet på, træd ind i køkkenet og forvandl dig til en mesterbager.
På kurset lærer du grundprincipperne indenfor brødbagning, og får en forståelse af de forskellige processer, der udgør essensen af brødbagning. Du får mulighed for at eksperimentere med forskellige opskrifter og teknikker, alt sammen med det formål at kunne bage velsmagende brød derhjemme. Vi arbejder med forskellige brødtyper, fra de grove og fyldige til de luftige og lette, fx hvedebrød og fuldkornsbrød m.m. Vi tager også en snak om mulighederne for at tilføje smag og tekstur i dit brød ved hjælp af ingredienser som frø, kerner, nødder, tørret frugt eller krydderier.
Som deltager på kurset kan du forvente at:
Brødbagning henvender sig til både nybegyndere og øvede. Det er for dig, som gerne vil lære at bage brød, men det er også for dig, der allerede elsker at bage, og som gerne vil forfine dine færdigheder for at kunne kreere enkle, velsmagende brød.
Der vil være kaffe/te på kurset. Du får en poser og æsker, så du kan transportere dine brød hjem. Ved kurset afslutning, vender du hjem med:
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 18.05.2025 | 10:00-15:30 | H.H. Seedorffs Str. 7 | John Bramsen |