Croissanter er som en himmelsk lækkerbisken, hvor smør og dej forenes i en symfoni af sprødhed og saftighed. På dette kursus kan både børn og voksne opleve glæden ved at bage jeres egne croissanter fra bunden.
Vi starter med de grundlæggende teknikker og lærer om ingredienserne og deres rolle i croissantdejen. Jeres underviser viser trin-for-trin, hvordan I laver smørindlægget, der skaber croissanternes karakteristiske lag. Herefter får både store og små hænder lov til at prøve kræfter med at folde, rulle og forme dejen.
Undervejs lærer I, hvordan I opnår den perfekte hævning og bagning, så croissanterne blive sprøde udenpå og bløde indeni. For dem, der elsker søde overraskelser, er der mulighed for at fylde croissanterne med chokolade.
Croissantbagning henvender sig til børn og voksne, uanset erfaring med bagning. Børn fra 8 år og opefter kan deltage, så længe de er i selskab med en voksen deltager, fx en forælder, en bedstefælder eller lign.
I får en foldekasse, så I kan tage jeres friskbagte croissanter med hjem. I vælger selv om I vil bage alle jeres croissanter på kurset. De croissanter, som I ikke vælger at bage på kurset, kan I tage med hjem og opbevare i jeres fryser, indtil I har lyst til friskbagte croissanter.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 08.02.2025 | 14:00-17:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | John Bramsen |