Med udgangspunkt i sæsonens råvarer giver kurset inspiration til mad, som du kan forkæle dine gæster med.
Med afsæt i nordisk gastronomi, krydret med inspiration fra rundt om i verdenen, arbejder vi med fisk, skaldyr og kød samt masser af frisk frugt og grønt. Vores repertoire af kolde og varme retter opbygges og udvides efterhånden.
Det forventes, at du har noget kendskab til madlavning i forvejen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 27.02.2025 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Rune Høyer Sturm |
2 | Torsdag 27.03.2025 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Rune Høyer Sturm |
3 | Torsdag 24.04.2025 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Rune Høyer Sturm |
4 | Torsdag 22.05.2025 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Rune Høyer Sturm |
Se alle Se færre |