Skip to content
Mad fra kurset Smag på Aarhus. Fotograf - naturformidler Sofie Kvist.

Kunsten at lave sovs

Kunsten at lave sovs

Sovsen er saften fra kødet og mosten af grøntsagerne. Det er det tilsmagte samlingspunkt i en ret. Med andre ord, er sovsen hjertet og sjælen i ethvert måltid, og med dette kursus får du nøglen til at mestre kunsten, og til at kunne imponere dine gæster som aldrig før.

På kurset lærer du både at forstå sovsens grundlæggende principper og du bliver indviet i hemmeligheden bag tykkelse og konsistens. Vi tager udgangspunkt i klassiske grundsovse, og du bliver guidet til at kunne mestre alt fra ægte saucer pisket op med æg og smør gennem de fuldfede opbagte og til de mere aromatiske fondbaserede sovse.

Med dette kursus i bagagen, vil du kunne bruge dine nye færdigheder til at imponere venner og familie. Brug din nye viden og tillærte evner til at føle dig som en mesterkok i køkkenet, når du serverer ekstraordinære sovse.