Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Spis ris til | Vietnamesisk madlavning | FOF Aarhus

Spis ris til

”Cơm gia đình” er et vietnamesisk udtryk, som oversat betyder "ris for hele familien". Udtrykket bruges om den mad, der samler familien til hverdag: et bord fyldt med små, farverige og smagfulde retter, serveret med en skål ris.

På kurset introduceres du for de basisingredienser, der giver vietnamesisk mad sin autentiske smag. Du lærer bl.a. teknikken til, hvordan du nemt kan koge jasminris. Derudover lærer du at lave klassiske stegte forårsruller, hvor vi går i detaljer med smagssammensætningen samt hvordan du folder og steger dem i olie. Sidst men ikke mindst lærer du at tilberede din underviser Ninas families signaturret: karamelliserede svinekød.

Som deltager på kurset vil du:

  • lære at lave klassisk vietnamesisk mad og få en autentisk smagsoplevelse
  • få indsigt vietnamesisk madkultur
  • få inspiration til madlavningen i hverdagen.

Forudsætninger for deltagelse

Spis ris til henvender sig til alle, som er nysgerrige på vietnamesisk madlavning. Du er i gode hænder hos din underviser Nina, som står bag instagramprofilen @derhvorjegkommerfra, og som har udgivet kogebogen Spis ris til: Klassisk vietnamesisk hverdagsmad.

Information

  • Dato 25.09.2024-25.09.2024
  • Adresse Hasle Skole
    Herredsvej 15
    8210 Aarhus V
  • Lokale Køkk
  • Bemærkninger Råvarer og materialer er inkl. i prisen. Medbring gerne egne drikkevarer samt bøtter til eventuelle rester.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 17:00-20:15 Hasle Skole Nina Minh
Underviser

Nina Minh

Jeg arbejder til daglig som madblogger, influencer og kogebogsforfatter, hvor jeg formidler autentisk vietnamesisk mad og kultur til mine følgere.

På mine kanaler går jeg i dybden med at vise, hvordan man nemt kan gå til vietnamesisk mad, hvis blot man har et asiatisk basislager.

Jeg vil gerne gør mine kursister klogere på, at alle kan lave vietnamesisk mad, uanset hvor garvet man er i et køkken.

Du kan finde min hjemmeside her