Sushi, den delikate japanske spise, der kombinerer marineret ris med en række af forskelligt tilbehør. Ofte består sushi af frisk fisk eller skaldyr, men det kan også laves med et væld af vegetariske varianter, svampe eller æg. Elsker du den traditionelle japanske delikatesse, og drømmer du om at mestre kunsten bag, så er kurset det perfekte sted at starte.
På kurset får du praktisk erfaring og viden, som du efterfølgende kan bruge derhjemme. Undervisningen giver dig indsigt i, hvilke krav, du skal stille, når du køber fisk og skaldyr til sushi, og hvordan du udvælger grøntsager af høj kvalitet. Du får også undervisning i skæreteknikker, smag og tekstur.
Gennem kurset får du en forståelse for sushi-kulturen bl.a. dens traditioner, serveringsmetoder, etikette for spisning, æstetik og dekoration. Du bliver også klogere på de forskellige varianter af sushi, fx vegetarisk sushi, tempura sushi og fusionssushi. Vi bruger ingredienser, som du kan købe i de fleste dagligvarebutikker, og du har derfor mulighed for at bruge af dine nye evner til at imponere venner og familie efterfølgende.
Som deltager på kurset får du:
Sushi for begyndere henvender sig til dig, som er begynder, men alle er velkomne til at deltage, uanset tidligere erfaring med sushi.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme merudgifter til madvarer.
"Jeg har altid godt kunne tænke mig at lære at lave sushi, da det er sundt og lækkert, og mine børn elsker det."
KURSIST
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 05.04.2025 | 10:00-15:30 | Lystrup Skole | Kayo Schaldemose |
Jeg er uddannet fra Nihon Universitet og Kuwasawa designskole i Tokyo.
Voksen pædagogisk grundkursus, Beder gartnerskole.
Har medvirket i DR1-programmer om sushi.