Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Zumba fitness Gold hos FOF Aarhus.

Bevægelse til musik/pilates

Gennem bevægelse til musik får du øget velvære og mere energi. Undervisningen fokuserer på koordination for at styrke sammenhængen i kroppen. Vi laver ud- og afspænding, som styrker din kropsbevidsthed, har en stressreducerende effekt og øger dit nærvær og opmærksomhed på nuet.

Undervisningen afsluttes med pilates, som er en skånsom og effektiv træning, der arbejder sammen med kroppen og åndedrættet. Med udgangspunkt i stabilisering af bækken, mave og nedre ryg arbejder vi med at styrke og stabilisere musklerne i kroppen.

"Jeg har gået på holdet i flere år,  og udover motion giver det også socialt samvær." 
KURSIST

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.08.2024 10:00-11:50 Søndergade 74 Suzanne Ellefsen
2 Tirsdag 03.09.2024 10:00-11:50 Søndergade 74 Suzanne Ellefsen
3 Tirsdag 10.09.2024 10:00-11:50 Søndergade 74 Suzanne Ellefsen
Se alle Se færre

Suzanne Ellefsen

Jeg er uddannet fysioterapeut, med videreuddannelse i fysiopilates, mindful pilates og Franklin method.

Jeg er også uddannet bevægelsespædagog fra Gotvedskolen.

Jeg har undervist i mere end 15 år og bruger min viden, erfaring og inspiration fra mine uddannelser, videreuddannelser og mit virke, til at lave en god undervisning.

Information in English

I am an educated physiotherapist, with further education in Physiopilates, Mindful Pilates and The Franklin Method. I use my knowledge, experience and inspiration, from my education and my work to create good classes.