Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede af japansk dekorerede dåser

Japansk 1 (A1)

Dette kursus er for dig, der intet kendskab har til japansk.

På kurset fokuserer vi på at tale og læse japansk med basal grammatikforståelse, så du fx kan begå dig på en rejse i Japan. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple sætninger. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Da det japanske skriftsprog er basis for det mundtlige, vil der også være fokus på skriftsproget helt fra bunden med de japanske alfabeter Hiragana og Katakana samt et lille indblik i Kanji (kinesiske skrifttegn). Selvom Hiragana og Katakana er relativt let at lære, skal du regne med at bruge en del tid derhjemme på at lære alle bogstaverne.

Der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, så du får kendskab til japanske omgangsformer og historien bagved sproget.

Undervisningsmaterialer
Vores japanskundervisere bruger ikke de samme undervisningsmaterialer. Du kan se, hvilke bøger/materialer der bruges på dette hold længere nede på siden i rubrikken ”Bemærkninger”.

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i prisen.

"Jeg skal flytte til Japan, så vil gerne have undervisning i sproget." 
KURSIST

Information

  • Dato 17.09.2024-01.04.2025
  • Adresse Fjordsgade foreningshus
    N. J. Fjords Gade 2
    8000 Aarhus C
  • Lokale 3.2
  • Bemærkninger Vi bruger følgende lærebog, som du selv skal anskaffe:Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1: Rikai (Marugoto nihon no kotoba to bunka) (Japanese). ISBN13: 9783875487084Derudover udleveres fotokopier på kurset, eller der fremsendes materiale elektronisk, som du selv kan downloade og bruge til selvlæring.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 17:00-18:50 Fjordsgade foreningshus Mathias Rasmussen
2 Tirsdag 24.09.2024 17:00-18:50 Fjordsgade foreningshus Mathias Rasmussen
3 Tirsdag 01.10.2024 17:00-18:50 Fjordsgade foreningshus Mathias Rasmussen
Se alle Se færre
Underviser | Mathias Bergholdt
Underviser

Mathias Rasmussen

Jeg har en stor interesse og erfaring inden for sprogundervisning i både engelsk og japansk. Jeg har i årene 2015 til 2020 boet i Japan, hvor jeg arbejdede som engelsklærer for både børn og voksne.

Nu er jeg tilbage i Danmark, hvor jeg sideløbende med mit studie i Japanstudier underviser mine medstuderende i japansk grammatik på Aarhus Universitet.

Jeg nyder at videregive min viden og passion for det japanske sprog og kultur, og jeg lægger vægt på at skabe et godt læringsmiljø.