Skip to content
Billede af klassisk koreansk bygningsværk med blomstrende kirsebærtræ foran

Koreansk 3

Kurset henvender sig til kursister som har fulgt undervisningen i Koreansk 1 og 2, eller som på anden vis har opnået begynderfærdigheder i hverdagskoreansk.
På Koreansk 3 får du udvidet både dine talefærdigheder og din grammatiske forståelse, så du kan konstruere mere komplekse sætninger på koreansk. Du bliver også i stand til at kommunikere mere flydende og nuanceret i forskellige hverdagssituationer.

Vi anvender lærebogen Sogang Korean Student’s book 1B og den tilhørende workbook i undervisningen, som begge kan købes online. Bøgerne koster sammenlagt ca. 375 kroner + fragt. Den tyske hjemmeside www.koreanbook.de forhandler bøgerne og sender til Danmark uden told, da det er inden for EU. Der er relativt lang leveringstid pt., så det er en god ide ikke at vente til sidste øjeblik med at bestille bøgerne.

Før hver undervisningsgang vil underviseren desuden gøre dansksprogede undervisningsmaterialer tilgængelige i en delt dropbox.

Kursusmaterialer er ikke inkluderet i kursusgebyret.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Sophie Boeberg Nielsen
2 Mandag 23.09.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Sophie Boeberg Nielsen
3 Mandag 30.09.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Sophie Boeberg Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Sophie Boeberg Nielsen

Efter gymnasiet flyttede jeg til Sydkorea i et år, hvor jeg studerede koreansk på Sogang University.

Dette gjorde det muligt for mig at fordybe mig i sproget, bruge det i hverdagssammenhænge samt få en masse nye koreanske venner, som alle delte ud af deres tanker om koreansk kultur, tradition og samfund. På denne måde fik jeg en forståelse for især den yngre generations syn på det koreanske samfund og livet i Sydkorea.

Fra sommeren 2023 studerer jeg jura på Aarhus Universitet.