Skip to content
Gammelt koreansk byggeri i en gade i Seoul, med det koreansk flag. Koreansk sprogkursus ved FOF Aarhus

Koreansk sprog og kultur 2 - for teenagere

Online kursus for unge mellem 13 og 19 år

Er du interesseret i koreansk sprog, kultur, film, og måske også i K-pop? Og kender du allerede lidt til sproget? Så kan du fortsætte her!

På dette online kursus bygges der videre på basis-koreansk, og vi går mere i dybden med koreansk sprog og grammatik. Du vil lære flere koreanske sætninger, så du kan begå dig i helt enkle hverdagssituationer, og det anbefales derfor, at du allerede har lidt kendskab til koreansk. Måske har du deltaget på vores begynderkursus i foråret. Der vil være små sjove opgaver og øvelser, som du selv kan arbejde med mellem timerne.

Undervisningen foregår online, og læreren vil udover sproget også fortælle om koreansk kultur og vise billeder og videoklip fra den koreanske musik-, film- og tv-verden.

Timerne er tilrettelagt, så du selv bestemmer, på hvilken måde du vil deltage. Du kan vælge blot at lytte med og måske skrive en bemærkning eller et spørgsmål i chatten, når der er noget, du gerne vil vide eller svare på, eller du kan slå din mikrofon og måske også dit kamera til, hvis du har lyst til at deltage på den måde. Det bestemmer du helt selv.

Hver undervisningsgang er bygget op efter, at du først vil lære noget om det koreanske sprog, og til sidst vil lære noget om et emne inden for koreansk kultur. Der er rig mulighed for at få indflydelse på de emner, man gerne vil høre mere om – i så fald kan man i løbet af hele kurset kontakte læreren. Inden timen slutter, vil læreren fortælle lidt om, hvad der skal ske i den kommende time.

Undervisningen foregår via Zoom, som er et gratis program at downloade. Få dage før kursusstart vil du modtage et mødelink fra underviseren.

Information

  • Dato 06.08.2024-19.11.2024
  • Adresse Online
  • Lokale Online

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.08.2024 16:15-17:05 Online Sophie Boeberg Nielsen
2 Tirsdag 13.08.2024 16:15-17:05 Online Sophie Boeberg Nielsen
3 Tirsdag 20.08.2024 16:15-17:05 Online Sophie Boeberg Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Sophie Boeberg Nielsen

Efter gymnasiet flyttede jeg til Sydkorea i et år, hvor jeg studerede koreansk på Sogang University.

Dette gjorde det muligt for mig at fordybe mig i sproget, bruge det i hverdagssammenhænge samt få en masse nye koreanske venner, som alle delte ud af deres tanker om koreansk kultur, tradition og samfund. På denne måde fik jeg en forståelse for især den yngre generations syn på det koreanske samfund og livet i Sydkorea.

Fra sommeren 2023 studerer jeg jura på Aarhus Universitet.