Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Undervisning i nederlandsk |FOF Aarhus

Nederlandsk (hollandsk) 3

Dette kursus er for dig, der er godt på vej med dit nederlandske og er ivrig efter at tage et nyt skridt mod beherskelsen af dette pragtfulde og rige sprog.

På dette kursus vil vi videreudvikle dine kompetencer inden for nederlandsk, hvilket giver dig mulighed for at møde Nederlandenes kultur og historie på en helt anden måde.

Det forventes at du har en basisforståelse af det nederlandske sprog, da kurset er en fortsættelse af Nederlandsk 2 (ca. 60 timers undervisning). Det er ikke et krav, at du har gået på netop det kursus – du har måske lært nederlandsk på anden måde, men det forventes, at du har en basisviden om verber (nutid, datid, førnutid og fremtid) og har lært lidt elementær grammatik.

Bøger og undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 17:00-18:50 Møllevangskolen Vivi Jensen
2 Mandag 23.09.2024 17:00-18:50 Møllevangskolen Vivi Jensen
3 Mandag 30.09.2024 17:00-18:50 Møllevangskolen Vivi Jensen
Se alle Se færre
Underviser | Vivi Jensen
Underviser

Vivi Jensen

Jeg er uddannet lærer med dansk og engelsk som linjefag. Derudover har jeg undervist i salg og service i den financielle sektor.

I en årrække har jeg arbejdet som frivillig på skoler i Indien og Guatemala. Igennem mit arbejdsliv er jeg blevet god til både at håndtere konflikt og stressede situationer.