Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Udkig over byens tage i den polske by Poznań | Polsk sprogkursus i FOF Aarhus.

Polsk 3

Du kan føre enkle samtaler i dagligdags situationer, fx spørge om vej, klokken, fortælle om dig selv, købe ind, lave en aftale, bede om hjælp. Du forstår polsk når folk taler langsomt og tydeligt, men dit ordforråd er ikke så stort endnu.

På dette kursus har vi fortsat fokus på samtaler og udtale. Vi vil også arbejde med korte tekster, for at fremme læse- og lytteforståelse. Du får udvidet dit ordforråd og øvet forskellige grammatiske former, du har ikke så meget erfaring med, fx datid og fremtid. Undervisningsmaterialer bliver tilpasset kursisternes niveau, behov og interesser. Vi kan fx bruge korte avisartikler, små historier, polske sange og forskellige spil i undervisningen.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 12:30-14:45 Fjordsgade foreningshus Joanna Gammelgaard
2 Lørdag 28.09.2024 12:30-14:45 Fjordsgade foreningshus Joanna Gammelgaard
3 Lørdag 12.10.2024 12:30-14:45 Fjordsgade foreningshus Joanna Gammelgaard
Se alle Se færre
Underviser

Joanna Gammelgaard

Jeg er en passioneret, smilende sprogunderviser fra Polen. Jeg er engelsk filolog og har undervist i engelsk på universiteter og andre højere læreanstalter samt i private firmaer i et årti.

I Danmark har jeg undervist i polsk for private eller skræddersyede kurser for firmaer.

Jeg er en af Aarhusguiderne, som viser vores turister Smilets By. Derudover administrerer jeg Aarhus Explorers på Facebook som indeholder informationer om byen og omegn.

Jeg elsker ture i naturen, kunstmuseer, film og fotografi.