Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Gå til aftenyoga med plads til alle kroppe i FOF Aarhus

Aftenyoga for letøvede

På dette kursus laver vi øvelser, som kan tilpasses lige præcis din krop. De første par gange bruger vi på at få de grundlæggende principper fra Patanjali og Iyengar yoga indarbejdet, så du ved, hvordan du passer på din krop, når niveauet øges. Du får grundig introduktion til de forskellige stillinger, og vi bruger redskaber for at tilpasse øvelserne til din krop.

Som deltager på holdet får du:

  • Undervisning i en meget styrkende yogaform, som på samme tid giver mere bløde og smidige muskler og som regel færre spændinger.
  • Øget velvære og en stærk øget bevidsthed om din krops styrke og formåen - og ikke mindst hvordan du med små ændringer kan optimere eventuel anden træning.
  • Øvelser som tilpasses, så det giver mening for den enkelte, uanset din kropsstørrelse og kunnen.
  • Undervisning der tilstræber at forebygge og udbedre skavanker,
  • Tid til at lære de grundlæggende metoder og øvelser, inden vi arbejder mere dynamisk og styrkende.

Prøvetime for kr. 75,-

Er du nysgerrig på, om holdet er noget for dig? Så kom med til en prøvetime inden holdstart. Tilmeld dig prøvetimen her.

Forudsætninger for deltagelse

Holdet er for alle; store som små, stive som smidige.

Praktisk information

Kom gerne i tætsiddende tøj i lysere farver end sort - så kan underviseren bedst se, hvordan du arbejder med din krop, og dermed hjælpe dig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 18:00-20:15 H.H. Seedorffs Str. 7 Berit Sandvig
2 Tirsdag 24.09.2024 18:00-20:15 H.H. Seedorffs Str. 7 Berit Sandvig
3 Tirsdag 01.10.2024 18:00-20:15 H.H. Seedorffs Str. 7 Berit Sandvig
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Berit Jørgensen
Underviser

Berit Sandvig

At dyrke yoga er den bedste egen-omsorg du kan give dig selv og din krop – og jeg vil gerne viderebringe den glæde, jeg har oplevet ved yoga, til andre.

På mine yoga-hold vil jeg fokusere på, at vi laver øvelser, som kan udføres trods deltagernes eventuelle udfordringer – og det bliver med hjælpemidler og med omsorg for dig og dit velbefindende.

Yoga er meget mere end stræk, drejninger og hvil, og deltagere på mine hold kan bruge yoga som styrketræning, der fint kan kombineres med konditions-træning i andet regi.

Vi får en afslappet og tryg atmosfære, hvor vi giver kroppen fuld opmærksomhed – og efter nogle gange kan din krop genkende yogaens puls, som kan forplante sig som øget opmærksomhed på velvære i din dagligdag.

Sådan var det for mig, da jeg begyndte for over 20 år siden – og bortset fra nogle korte kig til almindelig hatha-yoga, islandsk bælteyoga samt flow- og ashtanga-yoga, faldt jeg for Iyengar-yogaen, som jeg har dyrket lige siden hos meget kompetente undervisere.

Jeg er certificeret i patanjali-yoga, level 2 ved Ali Dashti og Hanne Juelsgaard Sørensen, hvor jeg 1-2 gange årligt forsat deltager på teacher training-niveau. Jeg er også uddannet senior-yogalærer og deltager løbende i relevante kurser om bevægelse, åndedræt, beroligelse af nervesystemet m.m. 

Har du spørgsmål, kan du bede FOF Aarhus om mit telefonnummer eller sende mig en mail på ordforord@gmail.com